EN   NL   DE

Menu

+
Services

Warehousing

Cross docking

Freight forwarding

Value Added Logistics

Customs formalities &
Tax representation

Warehousing

Cross docking

Freight forwarding

Value Added Logistics

Customs formalities &
Tax representation

Slide-menu

+
Services

Warehousing

Cross docking

Freight forwarding

Value Added Logistics

Customs formalities &
Tax representation

Risk & Insurance Manager (Junior)

"

Startdatum

Per direct

Aantal uur

24-32 uur (bij voorkeur)

Opleiding

Minimaal HBO werk,- en denkniveau

Werkervaring

Odin is opgericht in 2003 in een kleine loods in de Waalhaven en is sindsdien uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener van formaat in de Rotterdamse haven met een kantoor in Hoogvliet. 

Odin groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Odin oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. 

Wij zijn per direct op zoek naar een Risk & Insurance Manager junior die ons snel groeiende team kan versterken. Wil jij deel uitmaken van dit team en vooral meegroeien in een vooruitstrevend bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken! 

 

 De werkzaamheden 

Als Risk & Insurance Manager junior houd je je onder andere en vooral bezig met verzekeringen en de afhandeling van claims. 

Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor: 

  • de afhandeling van schades conform het wettelijk kader, nationale en internationale conventies en reguleringen 
  • de begeleiding van de volledige verzekeringsportefeuille 
  • contractbeoordeling- en beheer 
  • het optimaliseren van de interne processen binnen de diverse competenties 

Belangrijk hierbij is dat je weet hoe je draagvlak creëert binnen de organisatie, je kunt schakelen tussen de diverse bezigheden/projecten en goed communiceert met zowel interne als externe partijen. In deze rol rapporteer je aan het management team/de directie. 

 

 

 Wie ben jij? 

Om succesvol te zijn in de rol van Risk & Insurance Manager junior beschik je over affiniteit met de logistiek en ben je bereid kennis te vergaren met betrekking tot contracten en risico’s. Verder beschik je over een (bijna) afgeronde HBO/WO opleiding. Ervaring met Microsoft Office en goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste, beheersing van de Duitse taal is een pre. 

De belangrijkste soft skills waarover je beschikt zijn daadkracht, verantwoordelijkheid en sterke communicatieve vaardigheden om met diverse partijen (zowel intern en extern) op de juiste manier te communiceren. Je komt in een platte organisatie terecht, wat betekent dat je een grote mate van zelfstandigheid en commercieel inzicht hebt. 

 

 

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met jouw eigen wensen. 

 

 

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief + CV per e-mail aan pz@odinwarehousing.com.

 

Voor meer informatie neem contact op via pz@odinwarehousing.com.

 

 

Voel jij je aangesproken? Solliciteer direct! 

 

 

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Want to join Odin?

Odin is always interested in experienced and highly motivated people who are eager to contribute to Odin’s high service levels.

Please send in your motivation letter and resume to PZ@odinwarehousing.com

Questions?

Do you have any questions? Please contact us!