EN   NL   DE

Menu

+
Services

Warehousing

Cross docking

Freight forwarding

Value Added Logistics

Customs formalities &
Tax representation

Warehousing

Cross docking

Freight forwarding

Value Added Logistics

Customs formalities &
Tax representation

Slide-menu

+
Services

Warehousing

Cross docking

Freight forwarding

Value Added Logistics

Customs formalities &
Tax representation

Medewerker Inbound Customer Service & Planning

"

Startdatum

Per direct

Aantal uur

Fulltime (40 uur per week)

Opleiding

MBO-4 werk- en denkniveau

Werkervaring

Medewerker Inbound Customer Service & Planning

Wil je een baan waar je jezelf kan blijven ontwikkelen? Heb je relevante werkervaring (en/of studie) in de logistiek? Vind je het leuk om in een dynamisch logistiek bedrijf in de haven van Rotterdam te werken? Kom dan werken bij Odin!

Wat doet Odin?

Vanuit ons prachtige hoofdkantoor in Hoogvliet, verzorgen wij de behandeling en het vervoer van ferro- en non-ferro metalen, zonnepanelen, en allerlei andere (stuk)goederen. Wij hebben een bekwaam en enthousiast team wat de markt en haar specifieke eisen goed kent. Odin biedt oplossingen voor distributieprocessen. Wij hebben veel kennis en bieden een breed scala aan diensten die voldoen aan de hoogste verwachtingen van onze klanten. Wij staan voor 1e klas service, uitstekende opslagmogelijkheden in nieuwe en moderne gebouwen, een vlotte afhandeling van douaneformaliteiten en tijdige levering tegen concurrerende tarieven. Wij ontzorgen de klant zodat die zich kan focussen op zijn primaire proces.

De afdeling

Je komt te werken op een kleine afdeling die constant in beweging is. Zo wordt er continu gewerkt aan de optimalisatie van de systemen en ben je meer dan welkom om hierin het initiatief te nemen. Dat geldt ook het eventueel uitbreide van je takenpakket: naast de primaire werkzaamheden is er altijd ruimte voor proactief denken en out of the box handelen. Kortom een afdeling waar een klantbehandelaar/planner zich als een vis in het water voelt.

De functie

In deze functie bestaan je werkzaamheden uit taken rondom de logistieke processen van onze klanten. Je zal komen te werken op de afdeling Inbound/Planning. De voornaamste taken van deze afdeling zijn het verwerken van nieuwe orders (je geeft hierbij sturing aan het data entry team) en het plannen van het vervoer/opslag van 100+ binnenkomende containers per dag. Hierbij heb je veelvuldig contact met onze klanten, vervoerders, en andere afdelingen (bijvoorbeeld met ons team op de Maasvlakte). Je ondersteunt logischerwijs je collega’s waar nodig en schrikt niet van extra werkzaamheden en verantwoordelijkheid.

Wat breng je mee?

Voor deze functie is het belangrijk dat je snel kunt schakelen, je in staat bent om je flexibel op te stellen en het belang van de klant goed voor ogen hebt. Daarnaast vragen we:

 • MBO-4 werk- en denkniveau met bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring of HBO-starter
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift
 • Een klant- en kwaliteitsgerichte instelling
 • Een hoge mate van pro-activiteit
 • Enige handigheid met IT systemen
 • Beheersing van de Duitse taal is een pré
 • Ervaring met WMS/Softpak is een pré

 

Wat krijg je?

 • fulltime dienstverband
 • Een passend salaris, afhankelijk van werkervaring en opleidingsachtergrond
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Een voordelige pensioenregeling bij ASR, waarbij de werkgever het grootste deel voor haar rekening neemt;
 • Mogelijkheid tot deelname aan de ANW-hiaat verzekering
 • Een digitale leeromgeving met minimaal 200 e-learning trainingen, waarbij je jezelf niet alleen functie inhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak kan blijven ontwikkelen
 • Gezellig sociale activiteiten met collega’s om elkaar ook los van het werk beter te leren kennen, zoals borrels, gezamenlijke lunches en een jaarlijks voetbaltoernooi.

 

Reageren?
Wil jij werken in een dynamische, boeiende en inspirerende omgeving? Solliciteer dan direct! Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en motivatie! Je kunt deze sturen naar odinhr@odinwarehousing.com.

Voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Mirte de Rooij op telefoonnummer 0657817043.

Durf jij het aan? Solliciteer direct! 

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Want to join Odin?

Odin is always interested in experienced and highly motivated people who are eager to contribute to Odin’s high service levels.

Please send in your motivation letter and resume to odinhr@odinwarehousing.com

Questions?

Do you have any questions? Please contact us!