EN   NL   DE

Menu

+
Services

Warehousing

Cross docking

Freight forwarding

Value Added Logistics

Customs formalities &
Tax representation

Warehousing

Cross docking

Freight forwarding

Value Added Logistics

Customs formalities &
Tax representation

Slide-menu

+
Services

Warehousing

Cross docking

Freight forwarding

Value Added Logistics

Customs formalities &
Tax representation

Finance Controller

"

Startdatum

Per direct

Aantal uur

32 - 40 uur

Opleiding

Minimaal een afgeronde HBO- of WO-opleiding in richting van Accountancy en bedrijfseconomie.

Werkervaring

5 tot 10 jaar in een financiële functie.

Ben jij analytisch, proactief en beschik je over een hoge dosis overtuigingskracht? Heb je relevante werkervaring in  een financiële functie en vind je het leuk om in een middelgroot, jong logistiek bedrijf in de haven van Rotterdam te werken? Kom dan werken bij Odin!

Wat doet Odin?

Vanuit ons prachtige hoofdkantoor in de Rotterdams haven, verzorgen wij de behandeling en het vervoer van ferro- en non-ferro metalen en allerlei andere (stuk)goederen.

Wij hebben een bekwaam en enthousiast team wat de markt en haar specifieke eisen goed kent. Odin biedt oplossingen  voor distributieprocessen. Wij hebben veel kennis en bieden een breed scala aan diensten die voldoen aan de hoogste verwachtingen van onze klanten. Wij staan voor 1e klas service, uitstekende opslagmogelijkheden in nieuwe en moderne gebouwen, een vlotte afhandeling van douaneformaliteiten en tijdige levering tegen concurrerende tarieven.

Wij ontzorgen de klant zodat die zich kan focussen op zijn primaire proces.

De functie

In deze rol als Financial Controller werk je binnen de Business unit Finance, IT, Risk & Compliance binnen het team Finance.

Dit team bestaat uit 3 collega’s die samen Finance binnen Odin naar een hoger niveau tillen. Je houdt je bezig met de planning & control cyclus, budgettering & forecasting, het ondersteunen van de operatie en het ondersteunen van de Concerncontroller op het gebied van rapportages en analyses.

Je presenteert management rapportages aan de concerncontroller en de directie en brengt discussie op gang.

Je ben daarnaast continue bezig met het bijdragen aan het verder optimaliseren van de financiële werkprocessen ten behoeve van de business.

Voor de financiële administratie werk je nauw samen met de partij waaraan dit is uitbesteed. Jij zorgt dat je op tijd in het bezit bent van de input die nodig is om jaarrekeningen en rapportages op te stellen. Voor het team ben je het eerste inhoudelijke aanspreekpunt, je stuurt de collega’s inhoudelijk aan en brengt het totale team op een hoger niveau.

Je bent verantwoordelijk voor de boekhoudkundige activiteiten en bent het vaste aanspreekpunt voor de externe accountant. Schakelt met de accountant voor de jaarrekening, controleren van de balansrekeningen.

Wat breng je mee?

  • Minimaal een afgeronde HBO- of WO-opleiding in richting van Accountancy en bedrijfseconomie.
  • Je beschikt over minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring in een financiële functie.
  • Leidinggevende of coachende vaardigheden is een pré.
  • Je hebt kennis van PowerPoint en Excel en je kunt snel businessmodellen doorgronden. Kennis van AFAS is een pré.
  • Je beschikt over actuele financiële kennis en regelgeving.

Wat kan je van ons verwachten?

Naast een goed salaris zijn wij een organisatie waar oog is voor elkaar. Er zijn mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen en mee te denken over oplossingen en innovaties voor de toekomst van Odin.

Wat krijg je?

  • 32-40 uur dienstverband
  • Een passend salaris
  • 24 Vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
  • Een voordelige pensioenregeling bij ASR, waarbij jij als medewerker 40% betaalt en wij als werkgever 60% betalen, indien gewenst ook partnerpensioen en een ANW-hiaat verzekering Een digitale leeromgeving met minimaal 200 e-learning trainingen, waarbij je jezelf niet alleen functie inhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak kan blijven ontwikkelen.
  • Wekelijks een gezellige lunch met de collega’s.

Reageren?

Mocht je interesse hebben stuur dan een brief met een relevant cv naar pz@odinwarehousing.com Voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Donny Kant tel 06 3939 8093

Want to join Odin?

Odin is always interested in experienced and highly motivated people who are eager to contribute to Odin’s high service levels.

Please send in your motivation letter and resume to PZ@odinwarehousing.com

Questions?

Do you have any questions? Please contact us!